NLP opleiding

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Als iemand anders iets kan, dan kan jij dat ook… Maar hoe dan?”[/headline_tahoma_large_centered]

Afzender: Edwin Selij

Datum:

Beste lezer,

Edwin Selij

Ik heb iets wat jou denk ik interesseert. Tenminste als jij jouw leven naar je hand wilt gaan zetten. Wanneer het allemaal precies zo gaat als jij wilt, dan hoef je niet verder te lezen. Zo niet, dan is het een goed idee om even verder te lezen.

Is jouw leven rozengeur en maneschijn of soms ook gewoon de dorens. Loop je steeds tegen je eigen problemen aan, terwijl je weet dat er iets moet zijn om het voorgoed op te lossen? Is het niet gewoon een knop die om moet?

Leef je een leven met angst? Heb je het gevoel dat er meer in zit dan dat er nu uitkomt? Een leven waarin het niet altijd lekker loopt met de mensen van wie je houdt? Problemen met je ouders, geld of met je kinderen? Tja..

Mijn leven was zo. Emotioneel een wrak, financieel bijna aan de grond door al mijn verslavingen aan drank en drugs en ik dacht dat mijn leven niet echt heel lang zou duren. .

Mijn relaties hielden geen stand, ik werd steeds depressiever, kreeg fysieke klachten en mijn werk in de bouw begon eronder te leiden (met lange ij…). Toch wist ik dat het mogelijk moest zijn om te veranderen.

Wil jij een leven waarin je je echt gelukkig voelt? Dat als jij binnenkomt iedereen echt blij is dat je er bent? Dat je financieel vrij bent en kan doen wat je wilt? Dat jij niet droomt van je leven maar je droom ook werkelijk leeft? Precies… Dat wilde ik dus ook…

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Je Creëert Jouw Eigen Realiteit. Jouw Crealiteit… Ben Jij Er Klaar Voor Om Jouw Leven Te Gaan Crealiseren Naar Hoe Jij Het Wilt?”[/headline_tahoma_large_centered]

Weet je dat jouw realiteit echt alleen jouw realiteit is? Hij is van niemand anders. Jij creëert hem. Maar hoe doe je dat dan? Wanneer je dat weet, dan kan je pas beginnen om een andere realiteit te gaan creëren, oftewel te crealiseren.

Waarom leef jij je leven op deze manier?

Wist je dat de oplossing niet ligt in waarom je iets doet, maar in het hoe je het doet? Wanneer je namelijk weet hoe je het doet, dan kan je het vrij eenvoudig veranderen.

Het waarom kan je niet veranderen namelijk en is daarom een verkeerde vraag..Het brengt je niet bij het antwoord dat je nodig hebt. Het brengt je vaak verder weg van wat je werkelijk wilt en dat wil je juist niet, toch?

Wist je dat je allang de de oplossing van ieder probleem bij je hebt? Ja, denk daar maar eens over na..

Alleen hoe kom je daarbij, bij die oplossingen..

Daar hebben we wat magie voor nodig…
[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“NLP Is Die Magie En Jij Kan Gaan Ontdekken …”[/headline_tahoma_large_centered]
OpsommingHoe mensen werkelijk in elkaar zitten zodat iedereen ‘denkt’ dat jij ze op een diep niveau begrijpt

 

OpsommingDat verandering snel kan gaan, blijvend kan zijn en makkelijk te doen is

 

OpsommingHoe je jouw zintuigen kan gebruiken om succesvoller te zijn in iedere facet van je leven

 

OpsommingDat succes echt een keus is en dat je de keus ook kan maken wanneer ik jou onthul hoe je dat doet

 

OpsommingHoe je snel van die negatieve gedachten afkomt en stopt met piekeren

 

OpsommingEn nog heel veel meer…

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Maar Wat Is NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren Eigenlijk?”[/headline_tahoma_large_centered]
NeuroNeuro: Het brein. We ontvangen allemaal een ongelooflijke hoeveelheid informatie iedere seconde. Ongeveer 11,2 miljoen bits per seconde. Ons bewustzijn verwerkt daarin zo’n 60 bits per seconde. De rest doet ons onderbewustzijn. Daar moet je dus de verandering gaan maken..

 

Er zijn drie grote filters actief (weglaten, generaliseren en vervormen) en die staan voor iedereen op een unieke manier afgesteld. Vandaar dat wij allemaal uniek zijn in onze beleving van de wereld. In NLP onderzoeken we dat en maken we daarin aanpassingen, zodat je je leven meer kan stroomlijnen.

Linguistisch in NLPLinguistisch: De taal.

Taal is een belangrijk onderdeel in NLP. Zeker omdat dat het voertuig is waarmee wij als mens communiceren. Door taal zetten we ervaringen vast en kunnen daar dan over vertellen. In NLP werken we met twee modellen die ieder op zijn eigen unieke wijze met taal speelt.

Het ene model stelt je in staat om precies te ontdekken wat er werkelijk speelt bij de ander. Het andere model stelt je juist in staat om de ander te beïnvloeden met taal.

Het wordt ook wel het hypnotisch taalmodel genoemd. Je ontdekt hoe je mensen kan hypnotiseren met taal..

Programmeren in NLP

En dan als laatste is er nog de P van Programmeren: Dat gaat over de programma’s die je jezelf hebt aangeleerd. De strategieën die je hebt om dingen te doen, te denken en jouw overtuigingen.

Die zijn natuurlijk heel handig. Zeker wanneer je beseft dat je je niet meer hoeft af te vragen hoe ook alweer die broek aan moest. Dat scheelt, toch?

Er zijn echter ook programma’s actief die helemaal niet handig zijn. Bijvoorbeeld hoogtevrees of steeds dingen uitstellen. Ken je dat?

Met NLP kan je die ‘programma’s’ eenvoudig opsporen en stroomlijnen zodat ze wel weer goed werken.
[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“En Wat Kan Je Allemaal Met NLP…”[/headline_tahoma_large_centered]
OpsommingJe groeit als mens en krijgt meer begrip voor jezelf en daardoor ook voor anderen.

 

OpsommingJe wordt een meester over jouw emoties waardoor je beter in staat bent om die dingen te gaan doe die jij werkelijk wilt gaan doen

Opsomming

Je wordt beter in communicatie met anderen zodat iedere relatie die je hebt gaat verbeteren

 

Opsomming

Je kan met iedereen, overal en altijd een ‘klik’ creëren, wanneer jij dat wilt


OpsommingJe kan een acuut naar gevoel snel stoppen zodat je nooit meer met spanning hoeft te leven

OpsommingJe leert taal zo te gebruiken om er precies achter te komen wat er werkelijk speelt

OpsommingEn nog heel veel meer..
[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Waarom Onthul Ik Jou Dit Allemaal?”[/headline_tahoma_large_centered]
Ik vind dat iedereen zijn droom moet kunnen waarmaken. Ook ik ben mijn droom aan het waarmaken. Mede daardoor ben ik nu veelgevraagd voor radio en TV. Enkele programma’s waarin ik heb gezeten waren bij BNN en de RVU.

Als eerste in Nederland hielp ik een vrouw van haar jarenlange fobie af..via radio Veronica. Uniek in die tijd. Het zette mij als een NLP-er direct op de kaart. Daarnaast ben ik ook auteur van het boek ‘Hoe leef je het langst zonder angst’ en NLP en Hypnose Mastertrainer.

538BNNFunxRVUVeronicaTelegraaf

 

 

Dat is natuurlijk leuk voor mij, maar is voor jou (als je dat wilt natuurlijk..) ook haalbaar. En jij kan ontdekken voor jezelf dat jij het ook moeiteloos kan. Je ontdekt alleen die technieken en modellen die direct toepasbaar zijn om al jouw belemmeringen op te lossen. Zweverigheid houd ik niet van. Alleen van praktisch toepasbare methodes. Jij kan ook de resultaten halen die je wilt. Bij jezelf maar ook bij anderen. Wees je ervan bewust dat het allemaal vrij sneNLP Boxl heel goed kan gaan…
[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“De Methode Om Jouw Leven Te Crealiseren Heb Ik Voor Jou Opgenomen Op Video En Het Is Een Online Opleiding Geworden Zelfs…”[/headline_tahoma_large_centered]

DVD 1“Op module 1 Ontdek Jij De Geheimen
Van Het Brein En Zal Jouw Brein
Geen Verrassing Meer Zijn…”

opsommingJe hebt nooit meer moeite om met iemand een ‘klik’ te krijgen wanneer jij dat wilt

opsommingJe gaat de overtuigingen ontdekken hoe je het echte geluk op je af kan roepen. Die ontdek je in deze module

opsommingJouw boodschap gaat altijd aankomen. Je hoort nooit meer: ‘Wil je dat nog een keer herhalen? Ik begrijp het niet..’

DVD 2
“Op module 2 Ontdek Je Hoe Je Op Iedereen Kan Afstemmen En Hoe Je Een Meester Wordt In De Communicatie”

opsommingJe zal erachter komen dat je al je hele leven blind was en daardoor vele kansen hebt misgelopen..Nu niet meer!

opsommingIk onthul jou hoe de charismatische meesters iedereen aan hun lippen kunnen laten hangen. Jij dan ook!

opsommingJe ontdekt dé manier hoe je mensen kan laten volgen. Ben je wel eens onderbroken en zat je opeens in een ander zijn verhaal? Ik onthul jou exact hoe dat werkt en wat je ermee kan doen..

DVD 3
“Op module 3 Ontdek Jij De Strategieën Van Intuïtie En Word Je Een Meester Over Jouw Emoties…”

opsomming
Je ontdekt hoe je veel sneller een juiste beslissing kan gaan maken

opsommingIk onthul jou hoe je alle herinneringen die je dwarszitten binnen een minuut kan wegvagen

opsommingJe gaat weten hoe je je altijd en overal goed kan voelen en op je gemak kan zijn voor de rest van je leven

DVD 4
“Op module 4 Ontdek Jij De Structuur Van Emoties En Het Geheim Van Ankers En Triggers…”

opsommingOntdek het geheim dat ervoor gaat zorgen dat jij in ieder geval nooit een psychiater of psycholoog (meer) nodig hebt in je leven

opsommingIk onthul jou hoe je altijd een goed gevoel kunt hebben zodat je gewapend bent tegen de grote boze buitenwereld ;-)

opsommingHoe je anderen hun gevoelens kan verankeren met een simpele beweging zodat je dat kan gebruiken naar wens..

DVD 5“Op module 5 Ontdek Jij Hoe Alles, Maar Dan Ook Alles Verbonden Is Met Elkaar En Hoe Jij Die Verbindingen Kan Veranderen En Stroomlijnen…”

opsommingOntdek hoe je een kettingreactie kan creëren om instant geluk te krijgen

opsommingEindelijk kan je verlost raken van dat gevoel dat je krijgt van sommige opmerkingen

opsommingJe zal nog beter kunnen uitdrukken wat je werkelijk denkt wanneer je de kracht leert te gebruiken van jouw energie en emotie. Dat ontdek je in deze module

DVD 6
“Op module 6 Onthul Ik Jou De Geheimen Van De Vechtsporters En Qi Gong Meesters…”

opsommingOntdek het geheim dat vechtsporters wel weten en jij nog niet om in balans te zijn en te blijven

opsommingIk onthul jou hoe je jouw energie kan laten stromen zodat je nooit meer zal ervaren dat je ‘zweeft’ of paniekerig wordt

opsommingHoe je jouw angst razendsnel kan oplossen met een aantal simpele oefeningen. Je zou willen dat je dit eerder had geweten..

DVD 7“Op module 7 Ontdek Jij De Geheimen Van De Nonverbale Communicatie En Hoe Je Dat In Je Voordeel Kan Gebruiken…”

opsommingOntdek het geheim dat alleen FBI agenten weten… Ik onthul het jou in module 7

opsommingJe zal altijd weten of iemand liegt of de waarheid vertelt. Is dat handig?

opsommingHeb je we eens gehad dat iemand ja zei terwijl hij nee bedoelde en dat jij daar de dupe van was? Dat gebeurt je nooit meer omdat je het al ziet voordat hij het antwoord kan geven

DVD 8“Op module 8 Ontdek Jij De Kracht Van Vragen En Ik Onthul Jou Wat De Beste Vraag Is Om Altijd Te Stellen…”

opsommingWil je weten hoe je altijd alle informatie naar boven kan halen bij mensen? Je ontdekt het op module 8

opsommingHeb je wel eens meegemaakt dat mensen iets heel anders bedoelen dan dat ze zeggen? Dat overkomt je nooit meer…

opsommingEn nog veel meer ontdek je in de volgende modules…

“En Dat Is Nog Niet Alles…”

Hier wilde ik het eerst bij laten. Het is zoveel informatie waar je jouw leven al compleet mee kan veranderen. Maar ik kon het niet laten. Ik wil dat jij echt het beste uit jouw leven gaat halen wat werkelijk belangrijk voor je is.

Je ziet dat alle 8 de modules al zeer waardevol zijn, want..

  • Je wordt nooit meer verrast door gebeurtenissen. Je ziet ze aankomen.
  • Je weet precies de juiste snaar te raken bij mensen, waardoor vriendschappen en relaties veel intenser worden.
  • Je voelt je nooit meer ongemakkelijk bij vreemden omdat vreemden juist graag bij jou zijn en jij dat ook prettig gaat vinden
  • En meer..

NLP Box

Maar ik vond dat niet genoeg. Daarom heb ik nog meer modules voor jou gemaakt met nog eens 8 super modules.

Deze box bevat de Crealisatie Methode en zal jou in staat te stellen om voorgoed bevrijd te raken van alle emotionele ballast die je nu misschien nog bij je hebt.

 

 

“Want Wat Ontdek Je Allemaal Nog Meer In De Tweede Serie”

DVD 9“In Module 9 Ga Je Een Flexibiliteit Creëren Die Onverwoestbaar Zal Zijn…”

 

opsommingJe hebt nooit meer moeite om de leiding over te nemen van een gesprek. Je zal het zelfs leuk vinden..

opsommingJe ontdekt dat je ‘iets’ altijd al verkeerd hebt gedaan in hoe je tegen jezelf praat en daardoor al heel wat narigheid voor jezelf hebt gecreëerd

opsommingJe gaat in alles kansen zien en mogelijkheden. Door simpele breinoefeningen zal jij nooit meer ‘vast’ komen te zitten

DVD 10
“In Module 10 Word Je Meester In Het Weten Van Wat Er Werkelijk Speelt Bij Mensen…”

opsommingJe ontdekt hoe je kan schakelen tussen je eigen gedachten en die van de ander zonder dat de ander dat doorheeft

opsommingJe komt erachter dat er nog veel meer gezichtspunten zijn en dat je die echt nodig hebt wanneer je in gesprek bent

opsommingJe ontdekt dat alles wat je doet een strategie heeft en dat je die moeiteloos kan veranderen bij jezelf en bij anderen

DVD 11“In Module 11 Ontdek Jij Op Welke Wijze Politici Al Jaren De Macht Hebben En Hoe Ze Dat Doen Door Middel Van Taal..”

opsommingJe gaat ontdekken dat taal een machtsmiddel kan zijn om te beïnvloeden

opsommingJe komt erachter dat je jezelf al jaren aan het hypnotiseren bent en hoe je dat beter kan gaan doen

opsommingJe ontdekt de manier die topverkopers al jaren gebruiken om jou van alles aan te smeren. En ja…het werkt nog steeds..

DVD 12
“In Module 12 Kom Je Erachter Dat Je Veel Meer Kan Met Je Brein Dan Je Ooit Had Gedacht …”

opsommingJe ontdekt namelijk dat je veel meer gevoelens kunt voelen en creëren dan er atomen zijn in het heelal..

opsommingJe gaat merken dat paniekgevoelens tot het verleden gaan behoren. Je kan ze zelfs weghalen bij de grootste sceptici

opsommingIk onthul jou hoe je nooit meer een conflict in jezelf hoeft te hebben, voor de rest van je leven

DVD 13
“In Module 13 Word Je Heerser Over Jouw Leven En Laat Je Alle Ballast Achter Je…”

opsomming
Je hebt nooit meer last van nare herinneringen

opsommingJe gaat voelen hoe het is om compleet neutraal tegenover jouw verleden te staan

opsommingJe ontdek de Angst-Destroyer die alle angsten wegvaagt uit jouw leven

DVD 14“In Module 14 Ga Je Ontdekken Dat Het Zelfs Mogelijk Is Om Allergieën Uit Jouw Leven Te Weren…”

opsomming
Je hoeft absoluut geen last meer te hebben van welke allergie dan ook in je leven

opsommingJe ontdekt de meest snelle en effectieve methode om trauma’s uit jouw leven voorgoed te laten verdwijnen

opsommingJe gaat groot denken. Je ontdekt hoe je dat moet gaan doen en wat het jou gaat opleveren wanneer je dat gaat doen

DVD 15“In Module 15 Ga Je Ontdekken Dat Zelfs Leugenaars Jou Kunnen Helpen Om Alles Te Krijgen Wat Je Wilt…”

opsommingJe ontdekt de ‘Leugenaars-Methode’ om overtuigingen te vernietigen die je dwarszitten

opsommingIk onthul jou hoe je voorgoed van piekeren af kunt komen binnen enkele minuten via een Geheime Yogische Mantra …

opsommingWil je weten hoe je jouw gedachten zo kunt ordenen dat ze je altijd ondersteunen? Je ontdekt het op DVD 15

DVD 16
“In Module 16 Word Je Een Meester Over De Vierde Dimensie…”

 

opsommingJe zal precies weten hoe je door de tijd kan reizen om alle blokkades op te ruimen uit je verleden

opsomming
Je ontdekt hoe je tijd kan gebruiken om doelen te stellen en jouw leven te crealiseren

opsommingIk onthul jou exact het geheim van hoe je een compleet nieuw verleden zou kunnen creëren dat je bekrachtigt in plaats van belemmerd

 

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Wat Anderen Vinden Van De NLP Opleiding”[/headline_tahoma_large_centered]

Ik merkte bij mezelf vooral op dat mijn zelfvertrouwen steeds meer toenam, en dat ik overal waar ik was en als ik dat wilde mezelf makkelijk kon ontspannen.
Ik vind het heel belangrijk dat er bij deze opleiding veel aandacht werd besteed aan het contact met je client middels NLP, zodat je ook door goed te observeren en uit te vragen, achter het probleem van je client kunt komen.
(Jacqueline)

Humor is ook een van de toverwoorden van de opleiding, want dit is verweven in alle vertelde verhalen die mede daardoor de opleiding ook zo boeiend maakten.

Inmiddels heb ik al wat mooie resultaten kunnen bereiken met de opgedane kennis en ben ik zeker van plan nog meer opleidingen te gaan volgen..
(Hennie)

De NLP Practitioner opleiding: Een vrolijke, ontspannen cursus die toch heel professioneel is…
(Gerwie)

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Dus Wat Krijg Je Als Je De Online Opleiding Bestelt…”[/headline_tahoma_large_centered]
Video
Ruim 20 uur training op online video’s. Dat betekent dat je ook meteen kan beginnen. Het is professioneel opgenomen materiaal en de geluidskwaliteit is dus prima. In die 20 uur ontdek je alles over het creëren van Jouw Leven

 

Support
Online support. Je krijgt toegang tot een speciale pagina op internet waar je jouw vragen kan stellen over NLP en die worden beantwoord vaak al binnen 48 uur.

 

Huis

Je kan alles vanuit huis doen en dat is een enorm voordeel. Je hoeft niet ergens heen, je kan altijd NLP doen. In jouw eigen tempo en in jouw eigen tijd. Er is geen limiet aan.

 

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Hier Zijn Ze Dan…”[/headline_tahoma_large_centered]

NLP Practitioner DVD

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“16 Waanzinnige modules Die
Jouw Leven Gaan Veranderen…”[/headline_tahoma_large_centered]

Hoe cool is dat. Je gaat hiermee echt je leven naar je eigen hand zetten en leert dingen die iedereen zou moeten weten. Je kinderen (als je die hebt) hoeven nooit meer last te hebben van faalangst of andere angsten,
want jij kan ze er makkelijk vanaf helpen.

En uiteraard geldt dit niet alleen voor je kinderen, maar voor iedereen van wie jij houdt.

Nu heb je een keus. Er zijn twee soorten mensen. Mensen die twijfelen en blijven twijfelen en daar verandert dan ook vaak niks. Die blijven het leven houden dat ze nu ook hebben. En je hebt beslissers. Die ondernemen actie en gaan ervoor. Die kiezen om het leven naar hun hand te zetten en gebruiken de technieken in deze opleiding. Wie ga jij zijn?

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Je Bent Natuurlijk Benieuwd Naar
Wat Dit Allemaal Gaat Kosten..”[/headline_tahoma_large_centered]

Jouw investering in dit geweldige Crealiseerpakket is
nu niet 1997 euro
zoals je bij een NLP opleiding zou betalen.

Het is nu ook niet 497 euro wat de normale prijs zou zijn voor dit waardevolle pakket.

Nee, het is nu 97 euro omdat ik vind dat jij de mogelijkheid
moet kunnen hebben om het leven te leiden hoe jij dat wilt.
Deze prijs wordt nooit meer zo laag!

 

Binnen 14 Dagen Geld Terug!

Omdat ik zo zeker weet dat dit jou veel waarde gaat geven bied ik een 100% niet goed geld terug garantie aan. Wanneer deze modules om een of andere reden niks voor jou zijn, dan kan je het gewoon melden binnen 14 dagen en dan ontvang je direct je geld terug. Het klinkt misschien wat afgezaagd maar ik wil alleen tevreden klanten. Mocht jij ontevreden zijn dan laat je het weten en dan krijg je gewoon je geld terug! Je loopt dus geen enkel risico! Doe het gewoon, je gaat er echt geen spijt van krijgen.

 

Nu een Speciale aanbieding voor deze Online NLP Opleiding

Van €497,- Voor €97,-

 

P.s. Deze aanbieding blijft niet lang staan. Als de afteller afloopt dan is de set weer 497 euro. Omdat ik vind dat iedereen een kans verdient om zijn leven een boost te geven heb ik deze aanbieding in het leven geroepen. En zoals zoveel kansen, ze blijven niet dus beslis nu in je eigen voordeel. Het is jouw leven en jij kan hiermee echt stappen maken zoals duizenden mensen voor jou ook al hebben gedaan.

P.p.s.

Op Het Succes In Jouw Leven,

Edwin Selij

 

 

 

Wanneer je vragen hebt over de set kan je mij natuurlijk altijd mailen. Dat kan je hier doen

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek de meest krachtige hypnose technieken