Mesmerisme

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Ontdek Hoe Ook Jij Praktisch Alle Problemen Van Mensen Zonder Woorden Kan Gaan Oplossen…”[/headline_tahoma_large_centered]

 

Afzender: Tom Scheers
Datum:

Beste lezer, Edwin Selij

Altijd ben ik op zoek naar manieren om nog snellere resultaten te boeken dan ik al doe en hierdoor ontdekte ik jaren geleden mesmerisme. Mesmerisme komt van Franz Anton Mesmer vandaan en is de basis van hypnose.

Kan je je voorstellen hoe het zou zijn als jij je energie zo kon sturen dat je zelfs mensen kon helen of zelfs laten vallen? Mesmer die kon dat en dankzij simpele en eenvoudige oefeningen kan jij je dat ook eigen maken.

Het mesmerisme is de basis van praktisch alle therapieën die er nu te vinden zijn. Wanneer je namelijk kijkt naar de drie belangrijkste elementen in het mesmerisme dan zie je die overal terug.

Die elementen zijn:

  • Aanwezig zijn
  • Magnetisme
  • Fascinatie

Wanneer je kijkt naar het eerste element is dat de basis nu van mindfulness. En kijk je naar het tweede element dan is dat de basis van Reiki en alle andere therapieën waarin magnetisme gebruikt wordt. Alleen de derde is het minst gebruikt en dat is jammer want dat is de meest krachtigste…

Fascinatie is de techniek die lang verborgen is geweest omdat de meesters van deze techniek niet wilde dat iemand met slechte intenties het zou gaan beheersen. Het is namelijk veel te krachtig.

Misschien rijst nu wel de vraag bij jou: ‘Wat nu als het in de handen valt van de mensen met verkeerde intenties?’ Het zou in de handen van de verkeerde mensen inderdaad hele vervelende gevolgen kunnen hebben. Vandaar dat deze methode alleen maar geleerd gaat worden aan die mensen die anderen ermee willen helpen. Dat is namelijk mijn intentie.

En daarnaast is het zo dat het gebruiken van deze methode veel meer oplevert wanneer je er mensen mee helpt dan wanneer je ze er niet mee zou helpen. Want denk eens even mee met mij. Stel je voor je gebruikt het mesmerisme om mensen iets te laten doen wat ze niet perse willen maar jij wel. Zouden ze het daarna nog een keer doen? En nog een keer? Zeker niet.

Het onbewuste is heel slim en laat zich niet om de tuin leiden. Misschien 1 keer, maar zeker niet meerdere keren.

Nee, je boekt veel meer resultaat wanneer je positief gaat werken met Mesmerisme want dan creëer je pas echt magie.

En dat is precies de power van Mesmerisme. Daar ligt de kracht verscholen van een van de meest effectieve technieken op deze wereld. Dat is wat er gaat gebeuren wanneer je het positief inzet en mensen gaat helpen. Daarmee help je namelijk ook jezelf want die mensen zullen ook veel voor jou willen doen omdat ze jou dat gunnen. Je wordt meester in het creëren van de gunfactor.

En je kan het overal voor gebruiken. Je kan het gebruiken in coaching, in dagelijkse communicatie, maar zeker ook als therapievorm. Het is voor zover ik weet een van de meest effectieve therapiemethode die er is. Met Mesmerisme help je mensen zo snel van hun problemen af, ze hebben het niet eens in de gaten. Het is een magisch fenomeen.

Mijn naam is Tom Scheers en ik ben Mesmerisme trainer. Al meer dan 20 jaar onderzoek ik het fenomeen energie en energetisch mensen helpen. Een aantal jaren geleden stuitte ik op het mesmerisme en dat bracht alles bij elkaar. Bij mij vielen toen de puzzelstukjes op zijn plaats en ik ben ervan overtuigd dat dat bij jou ook kan gaan gebeuren.

Wanneer je hypnose gaat doen stuit je op het feit dat er geen goede voorlichting is bij mensen. Mensen zijn bang voor het fenomeen of geloven het helemaal niet, omdat ze het niet begrijpen. Je kan het je ook wel voorstellen wanneer je hypnose shows ziet op tv..

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Met Mesmerisme Heb Je Daar
Geen Last Van Want..”[/headline_tahoma_large_centered]

Opsomming Mensen weten niet eens dat ze in hypnose gaan, want het gaat zo ongelofelijk snel. Voor ze het weten zijn ze alweer ‘wakker’ en beseffen ze dan pas wat er gebeurd is

Opsomming Ze hebben nooit het gevoel dat ze ‘weg’ zijn, want ze zijn de hele tijd helemaal bij en voelen zich wakker, alert en zeker helder

Opsomming Ze hebben ook niet het gevoel dat ze controle gaan verliezen, want ze zitten met hun ogen open naar jou te luisteren

Opsomming Ze weten totaal niet dat jij iets aan het ‘doen’ bent op het gebied van hypnose en verandering..

 

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“En Dat Maakt Mesmerisme Zo Krachtig…”[/headline_tahoma_large_centered]

Je hebt waarschijnlijk nog geen idee denk ik wat je allemaal met Mesmerisme kan doen. Er zijn zoveel dingen die mogelijk zijn dat ik zelf niet eens precies weet wat de grenzen zijn.

Wat ik wel weet is, is dat praktisch alle interventies die je kan bedenken mogelijk zijn met Mesmerisme. Zoals…

Opsomming Mensen die in minuten van hun angst verlost raakte, van hoogtevrees, spinnenangst, vliegangst en sociale angsten

Opsomming Mensen die opeens precies weten wat ze willen gaan doen met hun leven en helderheid verkrijgen doordat er iets is opgelost

Opsomming Mensen met zenuwpijnen en chronische pijnen die ermee moesten leren leven en in 1 sessie bevrijd waren van die pijn

Opsomming En nog veel meer problemen die je ermee kan tackelen, zoals bijvoorbeeld de 55 seconden stoppen-met-roken-methode…

Er zijn echt wonderbaarlijke dingen gebeurd in mijn praktijk en ik weet ook bij anderen die dit gebruiken. Uiteraard is het geen wondermiddel, maar mesmerisme heeft de potentie in zich om bij mensen het zelfhelingsproces heel sterk aan te wakkeren. Als dat gebeurt, dan ontstaan er transformaties die de meeste mensen eerst niet voor mogelijk hadden gehouden.

 

Mensen helpen

Het geeft zoveel voldoening als die mensen weer een stap kunnen maken in hun leven. Ze zijn je zo dankbaar en dat is echt geweldig. Weet je hoeveel mensen er zitten te wachten op hulp? Die mensen denken dat de laatste strohalm vaak een psychiater is, terwijl een sessie met iemand zoals jij wonderen kan doen.

 

 

 

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Ben Jij De Volgende Mesmerist?”[/headline_tahoma_large_centered]

Zoveel mensen met trauma’s en angsten, families verscheurd door verdriet en dat terwijl je dat in een paar uur op kan lossen. Een psychiater kan dat vaak niet en daarom is het zo belangrijk dat er meer Mesmeristen komen die dat wel kunnen.

Er zijn heel veel mensen die jouw hulp kunnen gebruiken, maar waarom zou jij het doen?

Mijn motivatie is om mensen te behoeden voor het ‘psychiater-circuit’. Er gebeuren daar verschrikkelijke dingen terwijl de meeste mensen prima af zouden zijn wanneer ze een hypnotisch gesprek zouden krijgen. Natuurlijk is het niet zo zwart-wit, maar 80% van de mensen is beter af zonder…

Wanneer ik weer eens hoor dat een kind van 6 jaar volgestopt wordt met pillen omdat hij te druk is… dan vraag ik mij af waar we mee bezig zijn..

Wanneer jij ook voelt dat het je taak is om mensen te gaan helpen dan zou dit wel eens wat voor jou kunnen zijn, maar..

Een kleine Waarschuwing

 

Als jij niet een goede intentie hebt en alleen mesmerisme wilt gaan gebruiken om mensen op negatieve wijze te beïnvloeden, dan kan je nu wegklikken. Voor jou is er geen plaats in mijn programma!

 

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Want Wat Ga Je Ontdekken In De Mesmerisme Opleiding..”[/headline_tahoma_large_centered]
opsommingHoe je elk probleem wat je tegenkomt kan oplossen. Je ontdekt hoe je jouw energie kan gaan gebruiken om blokkades uit de weg te ruimen.

opsommingHoe je snelle resultaten kan boeken met de handvatten en methodes die je krijgt, zodat mensen graag bij jou in de buurt zijn.

opsommingHoe je veranderingen creëert en blijvend maakt door gebruik te maken van de neurologische processen in het brein. Zo veranker je het daadwerkelijk.

opsommingHoe je de mensen kan laten stoppen met roken door de Campanelli methode, die jou in staat stelt om dat al binnen de minuut te doen.

opsommingHoe je de methode van DiPisa kan gebruiken voor instant healing waardoor mensen al binnen een paar seconden van chronische klachten af kunnen komen.

opsommingHoe je iemand razendsnel kan terugbrengen naar de oorzaak van een probleem zodat hij dat ook direct kan transformeren zodat de klacht van nu verdwijnt als sneeuw voor de zon.

opsommingHoe je een magnetische massage geeft aan iemand zodat hij sneller ontspant en energetisch gereinigd wordt van allerlei kwalen die er aan hem vast zaten

opsommingEn nog heel veel meer… Kijk maar hieronder eens naar DiPisa

 

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Wil jij dat gaan leren op 24 t/m 26 januari? Waarschijnlijk Is Het De Enige Training In 2014…”[/headline_tahoma_large_centered]
Op 24 januari begint de Mesmerisme Opleiding tot Mesmerist. In 3 dagen ontdek je de basis van het Mesmerisme en word jij een Mesmerist.

Het is de enige opleiding in Nederland en België waarin je deze krachtige en effectieve methodes zal gaan ontdekken.

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Wat Anderen Vonden Van De Cursus…”[/headline_tahoma_large_centered]

[testimonial3 author=”Hanneke van der Voort” + pic=”http://hypnotherapie.s3.amazonaws.com/Hanneke.png”]“Opgewonden als een kind dat naar de efteling mag, vertrok ik voor nog een keer naar Wormerveer… De ervaring leert dat er altijd wel iets gebeurt, maar deze keer wist ik echt niet wat ik zou kunnen verwachten… Al snel werd duidelijk dat het zou gaan over werken met energieën… Ik was daar al eerder door gefascineerd, maar vond het ergens ook wel een beetje eng.

Op aanraden van Tom stuurde ik mijn mind op vakantie naar de Bahama’s en stapte zonder te veel na te denken de eerste oefeningen in… Het verhogen van je eigen energie… Voelde me als in een speeltuin waar ik vrijelijk kon experimenteren en het werkte!!!!… toch niet zo eng dan….

Toen volgde de eerste oefening met gazen met een ander en… BAMMM!!! Die sloeg in als een bom…. De impact van intentie gecombineerd me…t kwaliteit van aanwezigheid was enorm… Bizar..wat een gekkenhuis hier!!! …Mijn gevoel vond het eigenlijk de normaalste zaak van de wereld, maar mijn mind was linea recta teruggekeerd van de Bahama’s en vloog nu met de KLM alle kanten in… toch wel eng dus…
Vanuit een zuivere intentie werkelijk contact maken met jezelf en een ander…. Zuivere verbinding, 1 van mijn hoogste waarden… het effect was groot. En de toon van de training was gezet…. De kracht hiervan bleef zich voor de rest van de dag (en de gehele training)bewijzen door de prachtige interactie met jullie….. Super!!!!!

Dag 2 was wonderbaarlijk… het ogenschijnlijk onmogelijke werd mogelijk. Door het werken voor de spiegel, de wisselwerking met elkaar, de kracht van intentie, het verplaatsen van energie, de massage… Voorbij het gelach ervaarde ik een enorme dankbaarheid… en drive….
Dit werd bekroond door een overwinning op mezelf… Knallen met die ballen en een naald door mijn hand… Als ik de intentie maar sterk genoeg zet lukt het me verdomme WEL!!!!… A point of no return….

Dag 3… een prachtige meditatie… diepe impact… a present in the presence.. ff het gevoel gehad weer echt thuis te komen.. weer bij zinnen ook een beetje verdrietig… het is zo eenvoudig, maar hoe hou ik het vast????… Dit werd me verderop duidelijk door in een oefening voor de spiegel net los te laten… en weer was er iets veranderd…..
Thuis gekomen zat ik er zo vol van dat het 2 dagen duurde voordat ik hier weer een beetje “normaal”kon functioneren…hihiihhi… de verslaafde in mij wilde alleen nog maar hier mee bezig zijn.

Nu oefen ik 2x per dag voor de spiegel en niet alleen het gazen… Ik heb er ook een krukje bij gezet om te kijken hoe het is om aanwezig te zijn bij de persoon die ik daar zie….

Ik wil in eerste instantie Tom bedanken voor zijn prachtige training en ondersteuning…. Zeker mee doorgaan!!!! Verder Edwin voor dit toch mogelijk te maken… prachtige demonstratie van een teacher die ruimte maakt om van zijn leerling te leren….En dan natuurlijk ook jullie allemaal… Zonder jullie zou t niet hetzelfde zijn geweest…” [/testimonial3]

[testimonial3 author=”Riko Houthuijzen
Allergiespecialist” + pic=”http://mesmerisme.s3.amazonaws.com/riko.png”]“Afgelopen weekend de mesmerisme training van Scheers Tom gevolgd. Het is nu donderdagavond en ik moet er nog altijd wat van bijkomen. Mijn beeld van de wereld is zo veranderd in deze dagen. Er zijn fantasische dingen gebeurd waarvan ik niet dacht dat ze bestaan.

Dingen zoals telepathie en energie voelen en sturen blijken ineens mogelijk. Mensen van pijn verlossen binnen enkele seconden door te gazen(staren) en intentie in te zetten. Ik kan zo maar aura’s zien. Dat zijn voor mij als nuchtere hollander die altijd met zijn voetjes stevig op de grond staat nogal heftige veranderingen en ik heb heel even nodig om weer te aarden. Ik ben benieuwd hoe dit zich in mijn verdere leven en in mijn praktijk gaat manifesteren. Het zal nooit meer hetzelfde zijn,

Tom Scheers bedankt voor de facinerende training :)”[/testimonial3]

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Wil Jij  Dit Ook Gaan Meemaken?”[/headline_tahoma_large_centered]

Dat kan, want wat krijg jij als je gaat meedoen?

Je krijgt: Livetraining3 dagen LIVE training; In 3 dagen ontdek je alles van het Mesmerisme. Stap voor stap krijg je alles mee en al ben je een beginner, het zal prima gaan.

 

 

Online support. Je krijgt toegang tot een pagina op internet Supportwaar je jouw vragen kan stellen over Mesmerisme en die worden beantwoord vaak al binnen 24 uur. Daarnaast krijg jij toegang tot een speciale facebook community waarin je elkaar kan stimuleren en elkaar kunt ontmoeten.

 

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Doe Jij Mee Met Deze Mesmerisme Opleiding?”[/headline_tahoma_large_centered]

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Ja, ik wil graag meedoen maar wat krijg ik eigenlijk?”[/headline_tahoma_large_centered]

  • Je krijgt het 3daagse LIVE Avontuur waarbij je alles ontdekt van de Mesmerisme en het ook zelf ondergaat. Dit is essentieel omdat je iemand moet beïnvloeden zodat hij zelf de verandering maakt. De opleiding wordt gegeven aan de Weverstraat 53 in Wormerveer waar je met veel humor zal ervaren hoe makkelijk het is om leuk te leren
  • Het zijn 3 dagen van 24 – 26 januari. Het zijn hele dagen (van 10 tot 6) en ondanks dat het hele dagen zijn, vliegen ze voorbij. Je bent namelijk heerlijk in die ontspannen staat van hypnose zodat je alles sneller opneemt. Waarde 1297 euro

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Maar dat is niet alles want je krijgt ook nog een spectaculaire bonus…”[/headline_tahoma_large_centered]

 

De schitterende Conversationele Hypnose modules.


7 modules online video als waanzinnig naslagwerk voor jou om alles wat we gaan doen met Quantum Hypnose nog eens na te kijken. Je zal merken dat er zelfs nog veel meer op staat dan wat we gaan doen in de LIVE training!

Waarde 497 euro

 

 

 

 

 

 

 

 

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Ik wil wel graag meedoen maar wat is mijn investering?”[/headline_tahoma_large_centered]

 

Het totale pakket is nu niet 1997 euro

Het is nu ook niet 997 euro

wat de normale actieprijs zou zijn voor dit waardevolle pakket.

Nee, het is nu slechts 797 euro inclusief 21% BTW alleen voor de eerste 10!

Omdat ik vind dat jij de mogelijkheid moet kunnen hebben om deze unieke opleiding te volgen krijgen de eerste 10 deze korting. Daarna is het de normale prijs van 997 euro.

Deze prijs is een investering, maar ik garandeer jou dat je deze investering die je maakt er makkelijk uit kan halen. Je ontdekt namelijk strategieën die jou in staat stellen veel sneller resultaat te halen bij mensen en je kan je voorstellen wat dat betekent.

Binnen 14 Dagen Geld Terug!

Omdat ik zo zeker weet dat dit jou veel waarde gaat geven bied ik een 100% niet goed geld terug garantie aan. Wanneer je op dag 1 niet tevreden bent en je niet datgene krijgt wat je wilt, krijg je je geld terug. Het klinkt misschien wat afgezaagd maar ik wil alleen tevreden klanten. Mocht jij ontevreden zijn dan wil ik niet eens dat je verder gaat en dat je er verlies aan lijdt! Ik hoop dat je dan wat geleerd hebt van die dag. Je loopt dus geen enkel risico!

[secure_order_form_box_2][green_tick_1_list width=”100%”]

  • De 3 daagse LIVE opleiding Mesmerisme die begint op 24 januari
  • De online conversationele hypnose opleiding van meer dan 20 uur video
  • Toegang tot de Geheime Facebook Hypnose Mesmerisme groep

Schrijf je Hieronder Direct In

[/secure_order_form_box_2]

Op Het Succes In Jouw Leven,

Tom Scheers

 

P.S. Deze opleiding is waarschijnlijk alleen nog in januari, als hij ooit nog weer komt. Dus als je dit wilt leren dan moet je gewoon komen. Je zal het zeker te gek gaan vinden

P.P.S. Er is maar 1 opleiding die jou deze skill kan leren en dat is deze opleiding. Nergens in Nederland vind je deze techniek.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek de meest krachtige hypnose technieken