Het Hypnose Programma

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Mijn Fibromyalgie En Lupus Verdwenen Na 1 Sessie Hypnotherapie…”[/headline_tahoma_large_centered]

 

Afzender: Edwin Selij
Datum:

Beste lezer, Edwin Selij

In 1 sessie raakte een mevrouw bevrijd van haar lupus (auto-immuunziekte) en fibromyalgie (de pijn in bindweefsel en spieren) dankzij hypnotherapie. Medisch gezien onmogelijk, want het is ongeneeslijk, maar hypnotisch gezien wel mogelijk.

Wanneer je dit hoort ben je mogelijk sceptisch, omdat je niet precies weet hoe krachtig hypnose kan werken. Of misschien denk je nu wel: ‘Dat wil ik ook leren..’

Hypnotherapie wordt gezien als een methode voor ‘lichte problemen’ maar je kan er veel meer mee doen. Uiteraard maak je dit niet dagelijks mee als je met hypnotherapie werkt maar het is niet uniek.

Er zijn zoveel mensen die hulp en effectieve therapie nodig hebben dat er nog veel meer goede therapeuten nodig zijn. En het mooie is dat je hypnose praktisch overal kan inzetten.

Je kan het gebruiken in coaching, in dagelijkse communicatie, maar zeker ook als therapievorm. Het is voor zover ik weet de meest effectieve therapiemethode die er is…

Mijn naam is Edwin Selij en ik ben hypnose trainer. Al meer dan 10 jaar onderzoek ik de grenzen van de hypnose en stuit ik op de meest wonderbaarlijke dingen. In mijn eigen praktijk zie ik jaarlijks honderden mensen met de meest uiteenlopende problemen. Super om die mensen te helpen, omdat meer dan 80% bevrijd raakt van hun klachten. En dat in slechts 1 of 2 sessies.

Wanneer je hypnose gaat doen stuit je op het feit dat er geen goede voorlichting is bij mensen. Mensen zijn bang voor het fenomeen omdat ze het niet begrijpen. Je kan het je ook wel voorstellen als je al die hypnoseshows ziet. Die kunnen je de illusie geven dat je er niet meer uitkomt of dat je helemaal weg bent en dat er rare dingen gebeuren. Dat wil je niet! En zo werkt het ook niet!

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Wat Is Hypnose Dan Wel..”[/headline_tahoma_large_centered]

Opsomming Het is een staat van concentratie en focus die ervoor zorgt dat je problemen kan aanpakken waar je al jaren mee loopt.

Opsomming Het is te vergelijken met een boek dat je leest. Je gaat er helemaal in op en je vergeet even helemaal de rest van de omgeving. Ken je dat?

Opsomming Een staat waarin je een groot deel van je leven als kind in verkeerde omdat het de beste staat is om nieuwe dingen te leren.

Opsomming Het is een staat waarin je lichaam helemaal kan ontspannen en tot rust kan komen. 15 minuten diepe hypnose staat voor je lichaam gelijk aan 5 uur natuurlijke slaap. Super toch?

 

We hebben allemaal een waanzinnige biocomputer tot ons beschikking. Ons brein heeft de mogelijkheid om meer verbindingen te creëren dan dat er sterren zijn in het Heelal! Als je dus geen oplossingen vindt, betekent dat niet dat er geen zijn, maar dat je er nog geen toegang tot hebt. Met hypnose kan je die toegang wel krijgen.

Zou dat niet te gek zijn als je daar je werk van zou kunnen maken? Mensen helpen om heel snel oplossingen te vinden?

 

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Hypnose Is De Meest Onbegrepen Staat Die Er Is…”[/headline_tahoma_large_centered]

Je hebt geen idee denk ik wat je allemaal met hypnose kan doen. Er zijn zoveel dingen die mogelijk zijn dat ik zelf niet eens precies weet wat de grenzen zijn..

De gebeurtenissen die ik heb meegemaakt in mijn praktijk zijn:

Opsomming Mensen die in 20 minuten van hun angst verlost raakte, van hoogtevrees, spinnenangst, vliegangst en sociale angsten

Opsomming Mensen die moeiteloos stoppen met roken, cocaïne, alcohol en overmatig eten… Verslavingen waar sommigen al jaren mee zaten soms in 1 sessie opgelost

Opsomming Mensen met zenuwpijnen en chronische pijnen die ermee moesten leren leven en in 1 sessie bevrijd waren van die pijn

Opsomming Mensen met restless legs, ME en ongeneeslijke ziekte die ik heb kunnen helpen en kunnen bevrijden van deze klachten..

Er zijn echt wonderbaarlijke dingen gebeurd in mijn praktijk en ik weet ook bij anderen. Uiteraard is het geen wondermiddel, maar hypnose heeft de kracht in zich om bij mensen het zelfgenezingsproces heel sterk aan te wakkeren. Als dat gebeurt, dan ontstaan er transformaties die de meeste mensen eerst niet voor mogelijk hadden gehouden.

Daarnaast hielp ik als eerste in Nederland een vrouw van haar jarenlange fobie af..via de radio, bij radio Veronica. Uniek in die tijd. Ook ben ik auteur van het boek ‘Hoe leef je het langst zonder angst’ en ben ik Hypnose trainer. Hieronder zie je twee filmpjes van mij waarop ik te zien was op tv.

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]Op BNN bij Spuiten en Slikken[/headline_tahoma_large_centered]

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]Op de RVU ‘Geluk in Uitvoering[/headline_tahoma_large_centered]

En ook nog meerdere programma’s en kranten waarin ik te zien en te horen was…

538BNNFunxRVUVeronicaTelegraaf

 

 

 

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Dat is natuurlijk leuk voor mij, maar stel je eens voor dat jouw klanten je zulke reacties sturen…”[/headline_tahoma_large_centered]

[testimonial3 author=”Bela Du Point” + pic=”http://www.picurl.com”]“Vandaag zijn acht dagen geleden dat ik bij jou ben geweest om mij te helpen met de heer Alcohol. Het gaat heel goed en ben je dankbaar ervoor. Het is inderdaad een nieuwe fase in mijn leven en ben heel blij mee. Elke dag gaat beter en beter en de behoefde aan alcohol is permanent weg

Dank je wel

”[/testimonial3]

[testimonial3 author=”Paul de Vries” + pic=”http://www.picurl.com”]”Je hebt me in de vorige groepscoaching heel goed geholpen. Wat ik je toen niet verteld heb, is dat ik ook mijn hele leven bang geweest ben voor injectienaalden. Met een al stijve arm, zwetend liet ik me dan inenten liggend op een bank, mijn vrouw altijd mee. Na jouw hulp heb ik de Mexicaanse prik gehad, staand en rondkijkend. Vorige week in het AMC alleen 2 buisjes bloed af laten tappen. Geen zweetaanval en geen stijve arm. Daarom denk ik dat ik ook van mijn vliegangst af ben. Ik kan dit pas testen in September, we gaan dan naar Engeland en daarna naar Amerika of Turkije.

Hartelijke groet,

[/testimonial3]

[testimonial3 author=”Mariëtte de Haan”]Graag wilde ik even wat van mij laten horen en nog wat advies van jou. Ik ben de 14e en de 21e januari op groepscoaching bij je geweest.Zoals ik de tweede dag vertelde voelde ik me na de eerste sessie al redelijk bevrijd van de klacht die ik had. Ik heb ontzettend veel baat gehad aan jouw manier van coachen en deze ervaring is er een die ik nooit had willen missen.

Groeten

[/testimonial3]

[testimonial3 author=”Hans van S.” + pic=”http://fobiedokter.nl/Hans%20in%20Peru.jpg”]Hallo Edwin,

Ongeveer een maand geleden ben ik twee keer bij je geweest voor hoogtevrees. Ik zou de Inca Trail in Peru lopen.
Inmiddels ben ik weer terug en ik heb de hoogten getrotseerd zonder ook maar één keer last te hebben gehad van hoogtevrees. Echt een klein wonder.

Er waren paden bij van anderhalve meter breed langs steile hellingen en zonder begroeiing. Ook bochten waarbij je een enorme diepte inkeek (zie foto). Als ik dit tevoren geweten had, was ik niet gegaan.
Wel had ik hier en daar wat ‘herinneringen’ aan hoogtevrees en gedachten als ‘nu moet eigenlijk bang zijn’. Maar de betovering heeft alle vier dagen stand gehouden.

Bedankt voor de therapie; het werkt dus.

Groeten

[/testimonial3]

 

Mensen helpenHet geeft zoveel voldoening als die mensen weer een stap kunnen maken in hun leven. Ze zijn je zo dankbaar en dat is echt geweldig. Weet je hoeveel mensen er zitten te wachten op hulp? Die mensen denken dat de laatste strohalm vaak een psychiater is…

Als je eens wist hoeveel mensen er sterven aan medicijngebruik die ze niet zouden hoeven nemen wanneer ze met hypnotherapie aan de slag waren gegaan, dan schrik je je rot. En dat is zo jammer…

Zoveel mensen met trauma’s en angsten, families verscheurd door verdriet en dat terwijl je dat in een paar uur op kan lossen. Een psychiater kan dat vaak niet en daarom is het zo belangrijk dat er meer hypnotherapeuten komen die dat wel kunnen.

 

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Wanneer Je Beseft Dat Jij Het Verschil Kan Maken Dan Verandert Er Iets Fundamenteels…”[/headline_tahoma_large_centered]

 

Weet je wat het is, wanneer je het verschil misschien zou kunnen maken, word je daar vaak niet gemotiveerd van.

Als je beseft dat jij degene bent die het verschil kan gaan maken, dan wordt het anders. Het is altijd al mijn passie geweest om mensen te helpen. Van jou misschien ook wel en sta je al vaak met raad en daad bij.

Er zijn heel veel mensen die jouw hulp kunnen gebruiken, maar waarom zou jij het doen?

Mijn motivatie is om mensen te behoeden voor het ‘psychiater-circuit’. Er gebeuren daar verschrikkelijke dingen terwijl de meeste mensen prima af zouden zijn wanneer ze hypnotherapie zouden krijgen. Natuurlijk is het niet zo zwart-wit, maar 80% van de mensen is beter af zonder…

Wanneer ik weer eens hoor dat een kind van 6 jaar volgestopt wordt met pillen omdat hij te druk is… dan vraag ik mij af waar we mee bezig zijn..

Wanneer jij ook voelt dat het je taak is om mensen te gaan helpen dan zou dit wel eens wat voor jou kunnen zijn, maar..

Een kleine Waarschuwing

 

Als jij niet een goede intentie hebt en alleen hypnose wilt gaan gebruiken om mensen op negatieve wijze te beïnvloeden, dan kan je nu wegklikken. Voor jou is er geen plaats in mijn programma!

 

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Wanneer jij wel het verschil wilt gaan maken, dan moet je wel van goede huize komen…”[/headline_tahoma_large_centered]

 

Als jij met je praktijk rond wilt komen en genoeg klanten wilt hebben, dan is alleen hypnose doen niet voldoende. Al is een goede hypnose opleiding essentieel, het zal alleen de kennis en kunde geven.

Het wordt echter steeds belangrijker dat je jezelf kan profileren. Zeker als hypnotiseur, hypnotherapeut of hypnose coach. Je moet namelijk de andere coaches gaan overstijgen, die allemaal een goedlopende zaak willen hebben… Gelukkig zijn daar manieren voor. Zelf heb ik een wachtlijst van 6 weken en ik kan jou leren hoe je dat voor elkaar krijgt.

Strategieën zijn belangrijk

Heel veel mensen lopen tegen een muur op wanneer ze een goedlopende praktijk willen opbouwen.

Bij het starten van je praktijk wil je natuurlijk precies weten hoe je een overvloed aan klanten gaat krijgen, alleen niemand vertelt je dat precies…

In dit programma kom je erachter hoe je dat voor elkaar gaat krijgen zodat je jouw skills kan gaan inzetten bij honderden mensen!

 

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Want Wat Mag Je Verwachten Van Een Goed Hypnoseprogramma?”[/headline_tahoma_large_centered]

 

opsommingDat je handvatten krijgt om elk probleem wat je tegenkomt te kunnen oplossen. Je krijgt de meest effectieve technieken uit de hypnotherapie waaronder regressie.

opsommingDat je snelle resultaten kan boeken met de handvatten en methodes die je krijgt, zodat je een naam opbouwt die voor je uitgaat.

opsommingDat je ‘tools’ krijgt om jezelf te profileren. In deze tijd is dat haast verplicht bij een hypnose opleiding omdat het essentieel is om meer klanten aan te trekken..

opsommingDat de tips die je krijgt om je te profileren dan ook up-to-date is in 2013 zodat je niet met een systeem werkt, waar iedere coach al mee werkt en dat je uiteindelijk nog bij ‘de rest’ hoort.

De meeste hypnose opleidingen hebben dit niet en je komt dan ook niet goed beslagen ten ijs. Je moet dan vechten voor een plekje in plaats van dat je handvatten krijgt om direct jezelf te positioneren als expert.

Wanneer jij de expert bent, dan heb je dat probleem niet en heb je een overvloed aan klanten en kan je de prijs vragen die je wilt. Interessant idee toch?

Als je het goed aanpakt en eigenlijk is dat vrij eenvoudig, dan kan je zelfs 100.000 euro per jaar verdienen. Kan je je dat voorstellen?

Natuurlijk gaat het in dit vak niet om geld verdienen, maar geld kan er wel weer voor zorgen dat jij nog meer mensen kan helpen en zelf van de wereld een betere plek kan maken.

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Want Wil Jij Een Carrière Gaan Opbouwen Als Professioneel Mensenhelper?”[/headline_tahoma_large_centered]“

Dan kan dat! Op 12 september begint de Hypnotherapie Practitioner Opleiding tot professioneel coach en/of therapeut. In 4 blokken verspreidt over 4 maanden ontdek je alles wat je moet weten om ieder probleem te tackelen bij mensen.

 

Blok 1 [headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]Want Wat Onthul Ik Jou In Blok 1[/headline_tahoma_large_centered]

Op 12 september beginnen we met het eerste blok en je kan daarna direct al aan de slag gaan met jouw praktijk!

 

Vinkje De 20-Minuten-Therapie-Methode. Deze methode stelt jou in staat om ieder probleem te tackelen in 20 minuten. Klinkt cool toch? Bijvoorbeeld Stoppen met roken in 20 minuten..

 

Vinkje Methodes om snelle veranderingen bij jezelf en anderen te creëren. Denk aan het veranderen van gewoontes of het wegnemen van angsten en paniekgevoelens.

 

Je gaat een reis maken door jouw droom. We dromen Vinkjeiedere nacht en in die nacht krijgen we symbolen aangereikt die ons verder kunnen helpen en inzicht geven in wat we doen.

 

Helaas vergeten we vaak die dromen. In blok 1 ga je ontdekken hoe je die symbolen wel kan meekrijgen en hoe je anderen de kracht van hun onderbewustzijn kan laten ervaren. Want is jouw onderbewustzijn in één lijn met wat jij graag bewust wil, dan houdt echt niets je meer tegen.

Na dit blok kan je al beginnen met hypnose en mensen helpen. Dat is ook goed om te doen en je kan echt al aan de slag. Zo leg je een goede fundering voor de volgende blokken.

 

blok 2 [headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]En Een Maand Later Blok 2[/headline_tahoma_large_centered]

Op 3 t/m 6 oktober beginnen we aan blok 2. Nu 4 dagen training om van jou echt een topcoach te maken. In dit blok ontdek je namelijk:

 

VinkjeDe kracht van de Waking Hypnosis. Je ontdekt hier hoe je NLP en hypnose met open ogen kan inzetten.

 

Vinkje Het geheim van snelle verandering ontdek je in blok 2. Hoe je een fobie oplost, hoe je paniekgevoelens snel kan aanpakkend en heel veel snelle effectieve veranderingstechnieken.

 

VinkjeHoe je de structuur van een ervaring zo kan veranderen dat het nooit meer hetzelfde is. Je gaat werken met zeer specifieke bouwsteentjes van een ervaring en je ontdekt hoe je ze kunt beïnvloeden. Essentieel wanneer je wilt gaan werken als coach.

Na deze 4 dagen heb je een enorm inzicht in hoe je mensen en hun problemen kan aanpakken om de volgende stap te maken. En dat is nog lang niet alles..

 

blok 3 [headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]Want Wat Ontdek Je In Blok 3:[/headline_tahoma_large_centered]

Op 31 oktober t/m 3 november start blok 3. Dit is het blok waarin jij de finesses gaat ontdekken van de conversationele hypnose en hypnotische communicatie.

 

VinkjeJe ontdekt in dit blok de power van conversationele hypnose te gebruiken. Zo kan je al in het voorgesprek een verandering creëren en zelf het probleem oplossen.

 

VinkjeIk onthul jou hoe je met een paar eenvoudige vragen een compleet probleem kan tackelen. Je werk wordt een stuk effectiever als je weet hoe je hier mee moet werken.

 

Je ontdekt ook het geheim van de charismatische sprekers zoals Obama en andeVinkjere begenadigde sprekers. Wist je dat zij conversationele hypnose gebruiken? Jij gaat het ook doen! Wanneer je dit beheerst, zal je dit een enorm zelfvertrouwen geven in het werken met mensen.

 

blok 4[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]En Dan Nog Blok 4[/headline_tahoma_large_centered]

In 4 dagen (van 28 november t/m 1 december) zal je de strategieën ontdekken die nodig zijn om mensen van traumatische ervaringen en gebeurtenissen af te helpen.

 

VinkjeJe ontdekt in dit blok de allergietechniek om mensen te verlossen van een allergie. Een unieke methode om binnen 20 minuten verlost te raken van een allergie. Voorgoed!

 

Ik onthul jou een manier om te werken met een VinkjeVerdovingstechnieken. Zeer handig voor bij de tandarts en ook waanzinnig om te kunnen en te doen.

 

Vinkje In dit blok ontdek je ook de kracht van regressie. Het teruggaan in de tijd met hypnose om daar de emotionele lading los te koppelen. Wanneer je dat doet, dan heb je nergens meer last van uit je verleden en kan je beginnen met echt te leven.

 

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Wat Anderen Vonden Van De Cursus…”[/headline_tahoma_large_centered]

[testimonial3 author=”Astrid Scheepers” + pic=”http://hypnotherapie.s3.amazonaws.com/astrid-scheepers.jpg”]Ik heb het Ultieme Hypnose Programma gedaan bij Hypnose instituut Nederland. Het is een hele goede beslissing geweest en ik had het voor geen goud willen missen. Edwin Selij was mijn trainer en je kunt je werkelijk geen betere wensen. Hij weet leren zo ontzettend leuk te maken en is altijd zo vol energie en enthousiasme!

Ik heb heel veel aan de opleiding gehad en het was één van de betere keuzes in mijn leven. Tijdens de opleiding leer je veel over jezelf en andere mensen. Ik ben als persoon behoorlijk gegroeid tijdens de opleiding en ik denk dat dat voor de meeste mensen wel zo is. Ik persoonlijk kon niet wachten tot het volgende blok weer begon en ik weer nieuwe dingen mocht leren.

De lessen zijn leerzaam en gezellig en zo opgebouwd dat het allemaal logisch op elkaar volgt. Wat ik ook erg fijn vind is dat je ook alles online nog na kunt kijken want je krijgt toegang tot de hele opleiding online, zodat je altijd alles weer terug kunt kijken wat je eventueel weer vergeten bent. Ik kan me niet voorstellen dat er een andere opleiding is waar je zoveel over hypnose leert in zo`n korte tijd.

Voor mij was deze opleiding degene die het verst bij mij uit de buurt was want ik woon in Duitsland, maar heb toch voor deze opleiding gekozen omdat het zo uitgebreid was en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Ik heb de rit van ongeveer 200 kilometer steeds weer met plezier gereden. En je zult verbaasd zijn wat je er allemaal mee kunt. Zowel voor jezelf met zelfhypnose of door je medestudenten als wel voor je omgeving.

Je kunt mensen heel makkelijk helpen met hun problemen en angsten. Denk aan vrienden, familie en kennissen. Maar ook kun je je eigen praktijk beginnen zoals ik ook gedaan heb. De mensen weten je op een gegeven moment vanzelf wel te vinden. Er is alleen één nadeel aan de opleiding aan dit programma en dat is dat je zeker weten ook de Master wilt gaan doen! Niet omdat je niet genoeg geleerd hebt om vooruit te kunnen want je hebt een heleboel tools in je koffertje na dit programma waar je zonder meer heel goed mee aan de slag kunt om jezelf en anderen te helpen. Het zijn er teveel om hier op te noemen maar eenmaal besmet met het hypnose virus en de enthousiaste manier van lesgeven wil ik in ieder geval alleen nog maar meer!

Edwin nogmaals bedankt en ik hoop je snel weer te zien in de Masterclass

[/testimonial3]

[testimonial3 author=”Hanneke van der Voort” + pic=”http://hypnotherapie.s3.amazonaws.com/Hanneke.png”]De uitspraak: “Je kunt beter niet te veel verwachtingen hebben, want dan kan het alleen maar tegenvallen” is door mijn deelname aan het Ultieme Hypnose Programma helemaal onderuit gehaald. Ik had van te voren niet zelf kunnen verzinnen wat voor een positieve impact deze training op mij zou hebben.
Voor deze opleiding had ik al meerdere trainingen gevolgd (waaronder master-practitioner NLP) die op zich ook heel waardevol zijn geweest. Toch bleef ik altijd nog met het onzekere gevoel zitten dat ik nog meer en meer moest leren voor ik er echt iets mee kon gaan doen.

En daar ligt naar mijn mening net de kracht van Edwin Selij als trainer. In het bezit van een flinke dosis humor deelt hij zijn kennis en weet hij als geen ander mensen te inspireren, stimuleren en activeren om ook daadwerkelijk tot actie over te gaan. Zijn praktisch toepasbare manier van trainen zorgt ervoor dat je na de eerste 4 dagen al buiten loopt met het gevoel dat je echt iets kunt en dat dus ook gaat doen.
Wat ik van te voren ook nooit had kunnen verwachten is de enorme impact die hypnose heeft bij het maken van veranderingen. Ik geloofde wel dat het effect zou hebben, maar wat er in werkelijkheid echt mogelijk is heeft me achterover geslagen.

Buiten dat ik in de training bijzonder effectieve skills heb geleerd om snel en doeltreffend resultaat te bereiken bij anderen, heb ik dit zelf ook mogen ervaren.
Dat is echt een kado waar ik Edwin bijzonder dankbaar voor ben. Ik worstelde al jaren met een auto-immuun ziekte. Dit zorgde voor constante ontstekingen in heel mijn lichaam, onverklaarbare pijn in mijn spieren en extreme vermoeidheid. Had al zo veel ondernomen om hier uit te komen, maar lukte telkens niet. Ik wilde wel, maar geloofde er niet meer zo in. Totdat ik in een van de demo”s stapte die Edwin tijdens zijn training geeft. Wat daar gebeurde kan ik nog steeds niet verklaren. Totale verandering van mijn lichaam en een ongelofelijke hitte… Ik wist t meteen.. nu is er iets veranderd. Bij de eerst volgende test waren mijn bloedwaarden voor het eerst in jaren positief veranderd. En ik functioneer nu nog steeds beter dan de afgelopen jaren bij elkaar. Het vertrouwen wat ik daardoor ook weer terug heb gekregen is onbetaalbaar.

Al met al heeft deze training mijn leventje een te gekke wending gegeven..veel plezier en ook ontroering gehad.. genoten van een heerlijke tijd met een geweldige groep mensen en een trainer die hart heeft voor z’n groep…. bedankt allemaal!!!![/testimonial3]

[testimonial3 author=”Hennie Wallroth” + pic=”http://hypnotherapie.s3.amazonaws.com/hennie.jpg”]

vanaf de eerste dag dat ik met deze groep mensen, Edwin Selij en Hans Roovers aan deze opleiding begon zijn er dingen veranderd, en dat proces gaat nog steeds door. Ik heb in het verleden heel wat opleidingen en cursussen gevolgd, maar geen enkele had zo een gemotiveerde trainer als Edwin Selij.

En de manier van leren, bestaande uit een verhaal, het onderwerp en de daarbij behorende uitleg, de daadwerkelijke demonstratie en het daarna zelf uitvoeren van de oefening is zo speciaal dat je altijd je volledige aandacht erbij hebt. Ik heb deze manier van opleiden dan ook als zeer prettig en effectief ervaren.

Ondanks het feit dat de opleiding in het weekend doorliep en ik normaliter vijf dagen er week werk, was de opleiding niet echt belastend, ik ging er steeds met heel veel plezier naar toe, mede ook vanwege de fantastische medecursisten. Deze wijze van leren en oefenen zorgt er ook voor dat er binnen de groep cursisten een hele sterke onderlinge band ontstaat zonder enige uitzondering, en dat sterkt jezelf in de bereikte resultaten bij de oefeningen.

Door deze opleiding, de trainers en medecursisten ben ik zeer enthousiast geworden over alles wat ik tijdens deze opleiding heb geleerd, en ik zou dan ook iedereen aan willen raden deze opleiding te gaan volgen. Je kunt zoveel mooie dingen bereiken bij anderen door ze weer vrij te maken van allerlei negatieve zaken, en ze weer kracht voor de toekomst te geven.

Wat deze opleiding mijzelf gebracht heeft is het feit dat ik steeds minder moeite heb mijzelf naar anderen zo te profileren zoals ik dat wil en niet zoals een ander mij zou willen zien. Er veranderd dus daadwerkelijk iets, en hoe cool is dat!

Daar waar ik nooit aandacht voor iets vroeg heb ik dat al in het eerste blok wel gedaan naar mijn medecursisten en trainers door het woord te nemen. In het laatste blok heb ik dat wat uitgebreider gedaan, en op het moment dat ik daarna naar huis reed, was ik best trots op mezelf dat ik het gedaan had, zelfs met een stukje humor.

Humor is ook een van de toverwoorden van de opleiding, want dit is verweven in alle door Edwin Selij vertelde verhalen die mede daardoor de opleiding ook zo boeiend maakten.

Inmiddels heb ik al wat mooie resultaten kunnen bereiken met de opgedane kennis en ben ik zeker van plan nog meer opleidingen te gaan volgen bij Edwin Selij, in mijn ogen een soort wonderdokter, zoals de Mesmerisme opleiding in september en later nog de Master opleiding.

Bij deze wil ik dan ook Edwin Selij, Hans Roovers en niet in de laatste plaats mijn medecursisten bedanken voor al hun energie die er toe hebben geleid dat dit voor mij een superopleiding is geworden en ik zeer trots ben op het behaalde certificaat.

Voor de ingewijden nog het volgende: Kleren maken de man, maar schoenen maken Hennie Wallroth “The Hypnotist”.

Edwin, nogmaals SUPER![/testimonial3]

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]Ook Voor Simon Was Het Een Openbaring..[/headline_tahoma_large_centered]

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Wil Jij Professioneel Mensen Gaan Helpen En Zo Van De Wereld Een Betere Plek Maken?”[/headline_tahoma_large_centered]

Want wat krijg jij als je gaat meedoen?

Je krijgt: Livetraining16 dagen LIVE training van mij en andere topcoaches uit het vak. Die dagen zijn verdeeld over 4 maanden zodat je in die 4 maanden de tijd hebt om jouw business op te bouwen. Je krijgt na 16 dagen het officieel erkende Hypnose practitioner certificaat.

 

Online support. Je krijgt toegang tot een pagina op internet Supportwaar je jouw vragen kan stellen over de coachopleiding en die worden beantwoord vaak al binnen 24 uur. Daarnaast krijg jij toegang tot een speciale facebook community waarin je elkaar kan stimuleren en elkaar kunt ontmoeten.

 

BATCDeze opleiding is geaccrediteerd door de KTNO voor de BATC en de VBAG. De grootste beroepsverenigingen van Nederland. Jouw certificaten zijn officieel erkend, zowel nationaal als internationaal.

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Doe Jij Mee Met Een Ultiem Hypnose Programma?”[/headline_tahoma_large_centered]Ultieme hypnose programma

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Ja, ik wil graag meedoen maar wat krijg ik eigenlijk?”[/headline_tahoma_large_centered]

  • Je krijgt het 16 daagse LIVE Avontuur waarbij je alles ontdekt van NLP, hypnose en de psychologische en hypnotische beïnvloeding. Dit is essentieel omdat je iemand moet beïnvloeden zodat hij zelf de verandering maakt. De opleiding wordt gegeven aan de Weverstraat 53 in Wormerveer.
  • Het zijn 4 dagen in 4 blokken verspreid over 4 maanden. Het zijn hele dagen (van 10 tot 5) en ondanks dat het hele dagen zijn, vliegen ze voorbij. Je bent namelijk heerlijk in die ontspannen staat van hypnose zodat je alles sneller opneemt. Waarde 3497 euro
  • En besef dat wanneer je deze opleiding aanschaft je hem altijd weer overnieuw kan doen! Helemaal GRATIS! Eens een klant, altijd een klant want ik wil dat mensen er alles uithalen wat ze eruit kunnen halen 🙂

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Maar dat is niet alles want je krijgt ook nog spectaculaire bonussen…”[/headline_tahoma_large_centered]

De schitterende NLP modules.


12 modules online video als waanzinnig naslagwerk voor jou om alles wat we gaan doen met NLP nog eens na te kijken. Je zal merken dat er zelfs nog veel meer op staat dan wat we gaan doen in de LIVE training!

Waarde 497 euro

 

 

 

 

 

En daarnaast krijg je ook nog 12 modules hypnotherapie. In deze modules ontdek je allemaal spectaculaire hypnose tactieken die je uiteraard ook in de LIVE training krijgt.

Je zal echter merken door het kijken van de video’s dat je steeds beter in hypnose wordt. En dat is uiteraard de bedoeling. Van al deze video’s zijn ook transcripts zodat je alles kunt nalezen van wat er gezegd wordt. Waarde 297 euro

 

 

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Ik wil wel graag meedoen maar wat is mijn investering?”[/headline_tahoma_large_centered]

Het totale pakket is nu niet 4497 euro

Het is nu ook niet 3997 euro

wat de normale actieprijs zou zijn voor dit waardevolle pakket.

Nee, het is nu slechts 3450 euro inclusief 21% BTW

omdat ik vind dat jij de mogelijkheid moet kunnen hebben om het leven te leiden hoe jij dat wilt.

Deze prijs is een investering, maar ik garandeer jou dat je tijdens de opleiding al de investering die je maakt er uit kan hebben. Je ontdekt namelijk strategieën die jou in staat stellen veel sneller resultaat te halen en daar ook goed voor betaald te krijgen.

Binnen 14 Dagen Geld Terug!

Omdat ik zo zeker weet dat dit jou veel waarde gaat geven bied ik een 100% niet goed geld terug garantie aan. Wanneer je op dag 1 niet tevreden bent en je niet datgene krijgt wat je wilt, krijg je je geld terug. Het klinkt misschien wat afgezaagd maar ik wil alleen tevreden klanten. Mocht jij ontevreden zijn dan wil ik niet eens dat je verder gaat en dat je er verlies aan lijdt! Ik hoop dat je dan wat geleerd hebt van die dag. Je loopt dus geen enkel risico!

[secure_order_form_box_2][green_tick_1_list width=”100%”]

  • De 16 daagse LIVE opleiding hypnotherapie die begint in september
  • De online NLP opleiding van meer dan 40 uur video
  • De online Hypnotherapie opleiding van meer dan 20 uur video
  • Toegang tot de Facebook Hypnose Mastergroep
  • En de mogelijkheid om de training weer eens te doen, helemaal gratis! (uniek in Nederland!)[/green_tick_1_list]

Klik hieronder op de
bestelbutton om erbij te zijn

Direct Toegang[/secure_order_form_box_2]

Wanneer je in 12 makkelijke termijnen van 300 euro wilt betalen dan kan dat ook! Dat kan hier

Op Het Succes In Jouw Leven,

Edwin Selij

 

 

 

[headline_tahoma_large_centered color=”#b30622″]“Wat Anderen Vonden Van Dit Programma…”[/headline_tahoma_large_centered]

[testimonial3 author=”Koos Schinkel
(Communicatie Trainer, Mental Coach en (sinds kort) succesvol Hypnotherapeut)” + pic=”http://hypnotherapie.s3.amazonaws.com/koos-schinkel.jpg”]“Na een reis langs vele opleidingen, zoals NLP, Mindfulness, EMDR en een Trainers opleiding kwam ik er achter dat er nog één instrument in mijn gereedschapskoffer ontbrak; Hypnose.

Nu ga ik nooit over een nacht ijs, dus heb ik verschillende info bijeenkomsten bezocht. Ik wilde natuurlijk wel een hele goede opleiding volgen. Het liefst de beste.

Uiteindelijk werd ik door een ‘kenner’ getipt om eens met Edwin Selij contact op te nemen. Een gouden tip naar wat zou blijken.

De Hypnotherapie Practitioner opleiding is ronduit een succes te noemen. Op speelse wijze neemt trainer Edwin Selij je mee door hypnose land.

Vele technieken van inductie en hypnotherapie heeft hij ons eigen gemaakt laten maken. Elke techniek werd ogenschijnlijk moeiteloos door Edwin ingeluid door een prachtig metafoor of anekdote. En passant werd, tijdens de demonstraties menig deelnemer afgeholpen van zijn of haar issue, of geestelijk- en/of lichamelijk probleem.

Na elk lesblok bracht ik, als mental coach, het geleerde direct in de praktijk en kwam tot de ontdekking dat het echt werkt. De uitleg van Edwin werkt zo krachtig, dat je het na enig oefenen volledig beheerst.

Meegezogen in de passie van Edwin kon het niet anders dan dat ik de Master Practitioner ook zou gaan volgen. Daarvan heb ik het 1e blok inmiddels mogen volgen. Mijn verbazing en techniek werd in dit eerste blok meteen verdubbeld. Gevolg: ik ben in staat om nog mooiere dingen te doen en nog meer mensen te helpen. En dan te weten dat ik nog 3 blokken te gaan heb. Wat voor moois gaat mij dat nog brengen?”[/testimonial3]

Direct Toegang

[testimonial3 author=”Tom Renders
(Business en personal coach – infinite leverage gcv- Bonheiden – België)” + pic=”http://hypnotherapie.s3.amazonaws.com/Tom-Renders.jpg”]“Hoi Edwin, toen je me vroeg om een testimonial te schrijven deed ik dat ook met veel plezier, omdat deze cursus toch nog heel wat zaken opgelost heeft op onderbewust niveau terwijl ik al hard met persoonlijke groei bezig was.

Ik wist zelfs niet waar de onderliggende belemmeringen van kwamen waarbij je zei dat je dat zelfs niet hoefde te weten. Wauw, daar moest ik meer van weten want als dat op te lossen was dan wilde ik dit ook kunnen en was mijn belofte naar jou om zowel practitioner als Master te volgen. Met 1 hypnosessie was het vervolgens al opgelost ! wauw ! Dat wou ik ook kunnen. Kan je je voorstellen hoeveel mensen je hierbij kan helpen?!

Ondertussen ben ik zelf bijna door heel de cyclus door en ben zo dankbaar hoe ik mezelf en anderen al heb kunnen helpen. Echt fantastisch Edwin hoe je dat op zo’n eenvoudige en duidelijke manier voordoet.
Mijn resultaten vliegen gewoon door het dak terwijl ik beter en beter en beter wordt. En hoe beter ik wordt hoe meer mensen ik kan helpen; wat dan weer maakt dat ik beter en beter wordt. Inderdaad ja 🙂 gewoon weg fantastisch Edwin.

Ik heb hier geen woorden voor en denk ook niet dat je beseft hoeveel dit voor me betekend heeft. Een oprechte dank Edwin en zeker aan te raden voor al wie vooruit wil in het leven op persoonlijk en zakelijk vlak !”[/testimonial3]

[testimonial3 author=”Nancy van Olphen-Roelands” + pic=”http://hypnotherapie.s3.amazonaws.com/nancy-roelands.jpg”]Niet alleen veel geleerd van jou als trainer, maar ook als mens.
Alles wat je overkomt, heeft betekenis en is uiteindelijk goed. Het is een langzaam proces waarin je je alleen maar hoeft over te geven aan de golfbeweging.
Durven om je niet te verzetten tegen verandering, los te laten. Een wolkbreuk waarbij oude vooroordelen en remmingen worden weggespoeld. Het niet langer willen controleren is niet hetzelfde als het opgeven. Het is vertrouwen. Nou dat vertrouwen heb jij ons gegeven en hoe…
We hebben niet alleen heel veel geleerd maar ook heel veel plezier gehad. Wij hadden een supergroep…..Na elk blok voelde het altijd weer als een afscheid.
Gelukkig hebben we weer de Master opleiding om naar uit te kijken.
Edwin, bedankt……[/testimonial3]

Direct Toegang

[testimonial3 author=”Christel de Buyser” + pic=”http://hypnotherapie.s3.amazonaws.com/Christelle.jpg”]“In het jaar 1998 kwam ik voor het eerst in aanraking met NLP (Neuro Linguistic programming) en wist al snel dat ik hiermee aan de slag wou. Met de nodige opleidingen en cursussen heb ik mij steeds bijgeschoold. Echter, dit ging om korte cursussen waarbij ik nog lang niet de voldoening kon krijgen over de door mij reeds vergaarde kennis. Later kwam er een 3-daagse cursus op mijn pad en vervolgens kreeg ik als verjaardagsgeschenk twee workshops cadeau, namelijk Communiceren met NLP en basis Psychologie. De workshops waren zeker leuk om te doen en weer werd ik getriggerd om verder te gaan en nog meer te gaan leren over NLP.

Toen ik ging zoeken op het net kwam ik bij diverse opleidingscentra en na enkelen gebeld te hebben waar ik geen klik bij had, kwam ik terecht bij Edwin Selij. De opleiding NLP Hypnose Practitioner en Master die hij geeft, worden vermengd met hypnose waardoor je na de opleiding jezelf Masterhypnotist mag noemen en aangezien ik het van de beste wou leren ben ik bij hem de opleiding gaan volgen bij Hypnose Instituut Nederland. Tenslotte moet je het van de beste leren om ook de beste te worden.

De trainingen van Edwin Selij worden met heel veel praktijk vermengd waardoor je onmiddellijk het geleerde toepast op reële ongemakken. De trainingen zijn dus niet alleen leerzaam maar brengen je ook tot een higher level en zorgen ervoor dat je jouw eigen sores en problemen op een realistische en verantwoorde manier aanpakt. Na iedere training ging ik ook vol energie en met een voldaan gevoel naar huis.

Edwin is een trainer die weet waar hij het over heeft en ook het menselijke aspect in dit hele traject meeneemt. Ik zou de trainingen zo weer over doen bij hem.

Mijn top 3 leermomenten:
– Alleen kan je een hoop bereiken. Echter, anderen kunnen jou tot een hoger level brengen waardoor je het ultieme kunt bereiken. Samen sta je dus sterk.
Vroeger dacht ik dat de sky the limit was. Echter, er is geen limit. Ga eens ontdekken hoe je 4 dimensionaal kunt gaan
– Daar waar ik vroeger niet kon ontspannen, kom ik nu al snel in de somnabulistische staat. Het is dus heerlijk om tijdens het hypnotiseren van iemand, zelf als hypnotiseur in hypnose te gaan en zo verder te gaan op gevoel en intuïtie.

Zelf ga ik nu door het leven als Mrs Hypnotist. Mijn cliëntele is heel uiteenlopend. Van het jongetje dat gepest wordt in de klas tot de travestie die niet begrepen wordt door de maatschappij of door zijn omgeving. Hier kan ik nog uren over schrijven.

Mijn doel is om iedereen te helpen om zijn eigen doelen te stellen en het leven zoveel makkelijker te ervaren dan eenieder zichzelf aanpraat wat betekent dat jij jouw schouders weer onder jouw kostbare leventje kunt zetten en met trots omkijkt en zonder schroom en met een gelukszalig gevoel weer verder gaat.”[/testimonial3]

Direct Toegang

Direct Toegang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek de meest krachtige hypnose technieken