Edwin Selij

Edwin SelijMijn naam is Edwin Selij en al 10 jaar ben ik bezig met hypnose en kom ik nu geregeld op tv. Ik heb o.a. meegewerkt aan een item op Spuiten en Slikken van BNN, een programma van de RVU, met Victoria Koblenko een pilot gemaakt en binnenkort staat er weer een programma te wachten waar ik aan deel mag nemen.

Daarnaast was ik ook de eerste die in Nederland iemand van haar fobie afhielp LIVE op de radio en via de telefoon en ben ik auteur van het boek ‘Hoe leef je het langst zonder angst’ dat nu al duizenden keren is verkocht.

Leuk natuurlijk, maar zo was het niet. Vanaf mijn 16e raakte ik verslaafd aan drugs en drank en dat duurde tot mijn 29e. Ik wilde op mijn 16e zelfs niet meer leven, zo erg vond ik de wereld. De wereld was wreed, eenzaam en zat niet op mij te wachten vond ik toen. Toen ik drugs begon te gebruiken verdween die depressie en had ik een nieuw probleem erbij. Afhankelijkheid aan de drugs en de drank.

Op mijn 29e gebeurde er iets dat mijn leven voor altijd zou veranderen tot op de dag van vandaag. Mijn zoontje lag in het ziekenhuis en was 6 weken oud. Hij was er een van de tweeling en de arts had gezegd dat hij het misschien niet zou halen. Op dat moment ging ik kapot en wilde dat verdoven met whiskey en coke samen met vrienden. Ik stond in de keuken en hoorde een stem die zei ‘Als jij hier mee doorgaat dan sterft je zoontje’. Ik zag zijn begrafenis aan mij voorbij gaan, gooide alles weg wat ik in mijn handen had en stuurde iedereen weg. In minder dan 30 seconden was ik van mijn verslaving af.

Daarna ging het heel snel bergopwaarts en heb ik hele mooie dingen mee mogen maken. Als ik niet de kracht in mezelf had ontdekt, weet ik niet hoe ik er nu aan toe was geweest. Door middel van hypnose heb ik mezelf in een paar jaar tijd van een verslaafde crackjunk naar een geslaagde ondernemer weten te creëren. Uiteraard hoeft dat niet jouw doel te zijn, maar ik weet dat je met hypnose heel veel kan bereiken en dat echt niets een excuus of belemmering hoeft te zijn. Als een ex-junkie het kan, dan kan iedereen het!

Nu is het zo dat ik in die tijd het hypnotiseren zo heb weten te evolueren dat ik nu een nieuw programma heb, hypnose 2.0.

Misschien vind je dat interessant? Kijk dan hier.

Hartelijke groet,

Edwin Selij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek de meest krachtige hypnose technieken